Rayon Zaanstreek

Bewindvoerder Aise de Vries


U bent op zoek naar een betrouwbare bewindvoerder? Bij Bilanciobudget Zaanstreek-Waterland bent u aan het juiste adres voor financiële rust en gemak. Het beheren van geld van een ander is een grote verantwoordelijkheid en vooral een zaak van vertrouwen en wederzijds respect. En daar sta ik voor. Door mijn betrouwbare uitstraling en deskundigheid ervaart men mij als een no-nonsense type en iemand die afspraken nakomt.

Wilt u graag vrijblijvend kennismaken en hulp op maat?

Op doordeweekse dagen ben ik telefonisch te bereiken van 09:00 tot 17:00. Buiten deze tijden ben ik via de email te benaderen. Of vul het onderstaande contactformulier in. U mag in alle gevallen binnen 24 uur reactie verwachten.

Neem telefonisch contact op

Telefoon: 075-207 10 19
Email:

Mijn achtergrond

In het verleden heb ik als financieel expert gewerkt bij grote bankinstellingen. Hier heb ik jarenlang relaties geadviseerd over hypotheken, pensioenen, sparen en beleggen. Ik heb per oktober 2017 mijn grenzen verlegd en besloten deze enorme ervaring meer maatschappelijk in te zetten als bewindvoerder.

Ik haal nu voldoening uit mijn werk als beschermingsbewindvoerder. Met name voor Alzheimer patiënten, mensen die verslaafd zijn, mensen met een verstandelijke beperking, psychiatrische patiënten of mensen met problematische schulden. Kortom, de medemens die (tijdelijk) niet in staat is de eigen financiële zaken te regelen.

De kernwaarden die voor mij van belang zijn: wederzijds respect, discreet, deskundig, afspraak=afspraak. Vanuit deze gedachte zal ik er voor zorgen dat u (of uw cliënt) rust vindt en weer financieel in balans komt.

Neem contact met mij op

Naam *

Bedrijf / Instantie

Woonplaats

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Waarmee kan ik u helpen?

Stuur een bestand mee (max 5MB)

Door op verzenden te klikken, ga ik er automatisch mee akkoord dat BilancioBudget B.V. mijn gegevens bewaart.

 Mijn Online Kasboek

Cliënten van bewindvoerder Aise de Vries kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

Log hier in