Rayon Heuvelrug

Bewindvoerder Ellen Aries


Bent u het overzicht kwijt over uw financiën? Of bent u hulpverlener en heeft u een cliënt die dit overzicht niet meer heeft? Heeft u of uw cliënt last van stress, schaamte of eenzaamheid als gevolg van geldzorgen? Heeft u vermoedens van financieel misbruik? Hoe eerder u actie onderneemt om hier iets aan te doen, hoe gemakkelijker de situatie onder controle te brengen is.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar uw zorgen, breng ik samen met u uw financiële situatie in kaart en bespreken we de mogelijke oplossingen in de vorm van beschermingsbewind of budgetbeheer. Aan het eind van dit gesprek kunnen zowel u als ik aangeven of ik voor u de juiste persoon ben om het voorgestelde plan voor u uit te voeren.

Als bewindvoerder van BilancioBudget neem ik uw financiële administratie over,  zorg ik dat uw inkomsten en uitgaven in evenwicht zijn en dat er overzicht is over uw bezittingen en schulden. Ik zorg dat u krijgt waar u recht op heeft en dat uw eventuele schulden (voor zover mogelijk) worden afgelost. Via een cliëntlogin kunt u altijd met mij meekijken. Bovendien word ik gecontroleerd door de kantonrechter. Indien mogelijk zal ik u op termijn weer begeleiden naar zelfredzaamheid.

Om met u tot een succesvolle samenwerking te komen is wederzijds vertrouwen en respect nodig. Van mijn kant kunt u betrokkenheid en persoonlijke aandacht verwachten. Ik respecteer uw levenswijze en levensovertuiging en ik streef naar het maken van heldere afspraken. Hoewel ik mijn werk zoveel mogelijk in overleg met u uitvoer, zult u moeten accepteren dat ik soms streng moet zijn om uw financiële positie te beschermen.

Heeft u een vraag of denkt u dat ik iets voor u of uw cliënt kan betekenen? Aarzelt u dan niet om contact met mij op te nemen, telefonisch of via onderstaand contactformulier.

  Neem contact met mij op

  Naam *

  Bedrijf / Instantie

  Woonplaats

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waarmee kunnen we u helpen?

  Stuur een bestand mee (max 5MB)

  Door op verzenden te klikken, ga ik er automatisch mee akkoord dat BilancioBudget B.V. mijn gegevens bewaart.  Mijn Online Kasboek

  Cliënten van bewindvoerder Ellen Aries kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

  Log hier in