Rayon Rotterdam

Bewindvoerder Ilona van den Bos


Zelf de financiën regelen is niet voor iedereen even gemakkelijk. De oorzaak hiervan kan verschillen, soms komt dit door ziekte, leeftijd of het hebben van problematische schulden waardoor u (tijdelijk) uw financiën niet meer kan of wil regelen.

Beschermingsbewind van BilancioBudget biedt hierbij een professionele oplossing.

Na ons persoonlijke kennismakingsgesprek, waarbij uitgelegd wordt hoe het beschermingsbewind werkt en besproken wordt wat de reden is van uw verzoek, wordt er bij de Rechtbank verzocht om toepassing van de maatregel. Hierna maak ik duidelijke afspraken met u over uw financiën en uw financiële doelen. Deze afspraken worden vastgelegd in een plan van aanpak. Jaarlijks leg ik verantwoording af, dit wordt gecontroleerd door de kantonrechter.  De werkwijze is transparant en integer, u kunt te alle tijde meekijken op de beheerrekening via een cliënten inlog. Vragen kunt u stellen tijdens het telefonisch spreekuur, via de mail of periodiek tijdens een persoonlijk gesprek. Duidelijke afspraken,  heldere communicatie en wederzijds respect zijn wat mij betreft de basis voor een succesvolle samenwerking.

Op het moment dat het inkomen op orde is en de rekeningen betaald worden, ontstaat er rust en stabiliteit in de financiële situatie. Eventuele schulden zijn in kaart gebracht en worden afgelost, eventueel in combinatie met een schuldregelingstraject vanuit uw gemeente. Zodra u daar aan toe bent, maken wij een plan hoe u uw financiën weer zelf kan beheren, zonder dat er (nieuwe) problemen ontstaan in de betalingen. Hiermee wordt het uiteindelijke doel bereikt, een stabiele financiële toekomst!

  Neem contact met mij op

  Naam *

  Bedrijf / Instantie

  Woonplaats

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waarmee kunnen we u helpen?

  Stuur een bestand mee (max 5MB)

  Door op verzenden te klikken, ga ik er automatisch mee akkoord dat BilancioBudget B.V. mijn gegevens bewaart.  Mijn Online Kasboek

  Cliënten van bewindvoerder Ilona van den Bos kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

  Log hier in