Rayon Middelburg

Bewindvoerder Jolanda Giljam


Als het leven u financieel heeft laten struikelen…gaan we er samen een salto van maken!

Vaak ziet u zelf de uitweg niet meer, maar is deze er wel. Ik help u, als bewindvoerder, graag deze uitweg te vinden op het gebied van uw financiën. Bent u het overzicht kwijt en/of is er geen balans meer in uw financiën? Dan gaan we samen de balans en structuur tussen uw inkomsten en uitgaven terug vinden. Ik vind het belangrijk om hierbij een vertrouwensband op te bouwen en werk op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. Daarnaast maken we duidelijke afspraken met elkaar, zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Denkt u dat ik u of iemand in uw omgeving kan helpen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Stel uw vragen, er zijn geen domme vragen en bij een persoonlijk kennismakingsgesprek kan ik u kan laten zien wat ik voor u kan betekenen.

Er voor zorgen dat uw financiën weer op orde zijn, zodat u rust vind en u weer kan richten op het leven, is mijn ultieme doel.

  Neem contact met mij op

  Naam *

  Bedrijf / Instantie

  Woonplaats

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waarmee kunnen we u helpen?

  Stuur een bestand mee (max 5MB)

  Door op verzenden te klikken, ga ik er automatisch mee akkoord dat BilancioBudget B.V. mijn gegevens bewaart.  Mijn Online Kasboek

  Cliënten van bewindvoerder Jolanda Giljam kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

  Log hier in