Rayon Hoogvliet

Bewindvoerder Lafdil Chihib


Het op orde hebben van een goede financiële administratie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Verstandelijke beperking, gezondheidsproblemen, verslaving, psychische problemen, schulden, dementie kunnen oorzaken zijn, waarom dit niet het geval kan zijn. Maar ook het wegvallen een partner, die altijd de administratie verzorgde kan het draaien van een goede financiële administratie thuis onmogelijk maken. Niet iedereen heeft familie, vrienden of kennissen, die kunnen ondersteunen om tot oplossingen te komen.

In dat geval neem ik u de zorg uit handen. Ik ben bekend met de regelgevingen en weet de weg naar de oplossing bij schulden, instanties etc. Uw complete financiële administratie wordt door mij overgenomen, zodat u zich volledig kunt richten op de zaken die voor u het belangrijkst zijn en de meeste aandacht vragen. Ik sta voor een persoonlijke aanpak, transparantie, professionele automatisering, u heeft een vast aanspreekpunt. Samen met u zorg ik er voor dat u weer grip krijgt op uw financiële situatie. Ik beloof u dat u resultaat gaat boeken, want geen situatie is onmogelijk om een oplossing voor te vinden. Het is een kwestie van (ont)zorgen en grip op de situatie verkrijgen. Ik kan u daarbij helpen.

Mijn werkgebied is Hoogvliet en omgeving. Wilt u weten of beschermingsbewind iets voor u is, neem vrijblijvend contact met mij op.

  Neem contact met mij op

  Naam *

  Bedrijf / Instantie

  Woonplaats

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waarmee kunnen we u helpen?

  Stuur een bestand mee (max 5MB)

  Door op verzenden te klikken, ga ik er automatisch mee akkoord dat BilancioBudget B.V. mijn gegevens bewaart.  Mijn Online Kasboek

  Cliënten van bewindvoerder Lafdil Chihib kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

  Log hier in