Rayon Arnhem Oost

Bewindvoerder BilancioBudget


U wilt uw financiële administratie volledig of gedeeltelijk over laten nemen? Dat is mogelijk.

Mijn naam is Marie Gukasjan en ik ben werkzaam als bewindvoerder binnen Bilancio Budget. Ook budgetbeheer behoort tot mijn taken. Als bewindvoerder of als budgetbeheerder kijk ik samen met u naar de mogelijkheden om uw financiële administratie geheel of gedeeltelijk over te nemen. Tijdens het traject streef ik ernaar om samen met u een balans te zoeken in uw inkomen-en uitgavenpatroon. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke belangen.

Om uw belangen, inkomen- en uitgavenpatroon zo goed mogelijk in kaart te brengen, plan ik een intakegesprek met u. Zie dit intakegesprek als een kennismaking. Tijdens dit gesprek wordt het duidelijk of bewindvoering of budgetbeheer bij u past.  Is dit het geval dan wordt het proces van overname in gang gezet. Ik als bewindvoerder dien formulieren in te vullen en op te sturen naar de rechtbank. De rechter zal tijdens een rechtszitting naar uw persoonlijke situatie kijken. Als deze gegrond verklaard wordt ontvangt u schriftelijk een beschikking en zou ik als bewindvoerder uw zaken kunnen behartigen.

Mijn professionele werkwijze zal hopelijk als plezierig worden ervaren, waarbij eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie voorop staan. Wat kunt u verder nog meer van mijn verwachten? Een duidelijke communicatie met gezamenlijk overleg. Daarnaast kunt u met al uw vragen terecht tijdens mijn open spreekuren. Telefonisch te bereiken van maandag tot en met donderdag van 14.00-17.00 uur. Ik sta u graag te woord!

  Neem contact met mij op

  Naam *

  Bedrijf / Instantie

  Woonplaats

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waarmee kunnen we u helpen?

  Stuur een bestand mee (max 5MB)

  Door op verzenden te klikken, ga ik er automatisch mee akkoord dat BilancioBudget B.V. mijn gegevens bewaart.  Mijn Online Kasboek

  Cliënten van bewindvoerder BilancioBudget kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

  Log hier in