Rayon Amersfoort

Eric Poorte

Tegenwoordig hoor je het bijna elke dag. Achterstanden van je vaste lasten, baan kwijt geraakt, daling van je inkomen, incassobureaus die je aanschrijven of erger nog deurwaarders. Een betalingsregeling hier en betalingsregeling daar of zelfs beslag op je loon of uitkering. En dan raak je het overzicht kwijt. Je weet niet meer hoe je alles nog moet betalen.
Het kan iedereen overkomen.

Maar hoe kom je uit deze problemen?  Je wilt natuurlijk wel meewerken met de schuldeisers, maar er moet zoveel informatie aangeleverd worden en niet alles is te begrijpen.
Daar heb je een professional voor nodig.

Ben je woonachtig in de regio Amersfoort? Dan kan je bij BilancioBudget bewindvoering of budget beheer aanvragen. Ik ben in het verleden werkzaam geweest binnen de financiële markten (hypotheken, verzekeringen & leningen) en heb een aantal jaren bij deurwaarderskantoren gewerkt als incassospecialist. Heel interessant werk, maar ik wilde graag aan de andere kant van de lijn staan. Ik wilde juist de mensen met financiële problemen helpen.
Vanuit hier heb ik me om laten scholen naar schuldhulpverlener, dit heb ik enkele jaren gedaan,  waarna ik bewindvoerder ben geworden. Als bewindvoerder kan je echt alles doen voor een cliënt, op financieel gebied. Behoorlijk wat ervaring en kennis om jou hopelijk uit de problemen te helpen.

Neem contact met mij op

Mijn Online Kasboek

Cliënten van bewindvoerder Eric Poorte kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

Rayon Amersfoort

Bewindvoerder

Eric Poorte

Telefonisch spreekuur cliënten

Maandag

-

Dinsdag

10.00 tot 12.00 uur

Woensdag

10.00 tot 12.00 uur

Donderdag

10.00 tot 12.00 uur

Vrijdag

10.00 tot 12.00 uur

BilancioBudget Rayon Amersfoort
T.a.v. Eric Poorte
Postbus 92
3780 BB Voorthuizen

Social media