Rayon Heerhugowaard

Jur Koning

Van financiële chaos naar financiële helderheid en structuur. Ik vind het fijn om structuur aan te brengen en wil duidelijkheid voor u creëren. Als zaken voor u duidelijk zijn, heeft u weer grip op de situatie. Als u weer grip heeft, kunnen we samen beslissingen maken, kijken wat weer kan. Gezamenlijk vind ik hierin belangrijk, want dan krijgt u mee wat speelt en wat mogelijk is, waardoor er begrip ontstaat. Ook voor als zaken niet kunnen.

Zonder financiële controle zijn er ook vaak schulden. Voor schuldenproblematiek en het oplossen hiervan heb ik de opleiding schuldhulpverlening gevolgd. Met deze kennis wil ik u graag van dienst zijn.

De Nederlandse samenleving kan als een complexe bureaucratische omgeving ervaren worden. Dan is het lastig om de weg te vinden in alle toeslagen, belastingen, subsidies en andere regelingen. Ik vind het leuk om deze zaken uit te zoeken en wil u dan ook graag helpen om dit goed te regelen.

Ik vind het belangrijk om behulpzaam, transparant, eerlijk en betrouwbaar te zijn. Graag help en loop ik met u mee om zo rentmeester te zijn over uw financiële zaken. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Neem contact met mij op

Mijn Online Kasboek

Cliënten van bewindvoerder Jur Koning kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

Rayon Heerhugowaard

Bewindvoerder

Jur Koning Heerhugowaard
Jur Koning

Telefonisch spreekuur cliënten

Maandag

09.00 tot 11.00 uur

Dinsdag

09.00 tot 11.00 uur

Woensdag

09.00 tot 11.00 uur

Donderdag

09.00 tot 11.00 uur

Vrijdag

-

BilancioBudget rayon Heerhugowaard
T.a.v. Jur Koning
Postbus 92
3780 BB Voorthuizen

Social media