Rayon Nieuwegein

Afdeling Bewindvoering

Als u uw vaste lasten niet meer zelfstandig kunt betalen of er zelfs schulden zijn ontstaan kan dit vaak tot een onaangenaam gevoel van onrust leiden.

Geldzorgen kunnen echt iedereen overkomen, een werknemer met loonbeslag, een ondernemer die een dip heeft in zijn inkomsten, gezinnen die door ontslag, ziekte of echtscheiding terugvallen in hun inkomsten. Het is niets om voor te schamen. Beschermingsbewind of budgetbeheer is hierbij een goede stap om uw geldzaken weer op de rails te krijgen, waardoor u weer rust en stabiliteit kunt ervaren. Hierbij help ik u graag als bewindvoerder / budgetbeheerder. Mijn professionaliteit en betrouwbaarheid komen vanuit mijn jarenlange ervaring als accountant. Maar mijn vriendelijkheid, eerlijkheid en transparantie zorgen voor een fijn contact met u.

Overweegt u beschermingsbewind of budgetbeheer voor uzelf of voor iemand anders aan te vragen, neemt u dan alstublieft contact met mij op. Ik kom dan graag bij u op huisbezoek voor een oriënterend gesprek waarbij u vrijblijvend meer informatie kunt krijgen.

Neem contact met mij op

Mijn Online Kasboek

Cliënten van bewindvoerder Afdeling Bewindvoering kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

Rayon Nieuwegein

Bewindvoerder

Afdeling Bewindvoering

Telefonisch spreekuur cliënten

Maandag

09.00 tot 11.00 uur

Dinsdag

09.00 tot 11.00 uur

Woensdag

09.00 tot 11.00 uur

Donderdag

09.00 tot 11.00 uur

Vrijdag

-

BilancioBudget rayon Nieuwegein
Postbus 92
3780 BB Voorthuizen

Social media