Rayon Noord Limburg

Bewindvoerder Michelle Janssen


Vindt u het lastig om uw financiën zelf te regelen?
Heeft u schulden en wilt u daar wat aan doen?
Zou u graag wat meer geld overhouden per maand?
Of ervaart u veel stress van uw geldzaken?

Mijn naam is Michelle Janssen. Als professioneel bewindvoerder en budgetbeheerder sta ik u bij wanneer u het zicht op uw financiën verloren bent. Met persoonlijke aandacht, een oprechte betrokkenheid en een heldere communicatie help ik u om rust en balans te brengen in uw geldzaken. Mijn hulp kan tijdelijk of permanent zijn, afhankelijk van uw situatie.

In een eerste kennismakingsgesprek bespreken we samen uw hulpvraag en uw wensen. We bespreken de mogelijkheden beschermingsbewind en budgetbeheer en we kijken welke vorm het beste past bij uw situatie. Vervolgens leg ik u uit hoe beschermingsbewind en budgetbeheer in zijn werk gaan.

Wanneer we samen besluiten dat de financiële huishouding wordt overgedragen, kunt u er op vertrouwen dat uw financiën goed en overzichtelijk in kaart worden gebracht. We maken we duidelijke afspraken en samen bepalen we uw financiële doelen, dit alles leg ik voor u vast in een Plan van Aanpak. U ontvangt ook een inlogcode, zodat u altijd online uw financiën kunt inzien en precies kunt volgen hoe uw gelden worden beheerd.

Vragen kunt u stellen tijdens het telefonisch spreekuur, via de mail of periodiek tijdens een persoonlijk gesprek. Onze werkwijze is transparant en eerlijk. Duidelijke afspraken, heldere communicatie en wederzijds respect en vertrouwen zijn wat mij betreft de basis voor een succesvolle samenwerking

Rust, stabiliteit en balans brengen in geldzaken door (tijdelijk) de financiën te beheren, samen werken aan een financieel gezonde toekomst en wanneer mogelijk weer begeleiden naar zelfredzaamheid.

Kortom; wilt u meer rust en een financieel gezonde toekomst?
En kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken?
Neem vrijblijvend contact met mij op!

  Neem contact met mij op

  Naam *

  Bedrijf / Instantie

  Woonplaats

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waarmee kunnen we u helpen?

  Stuur een bestand mee (max 5MB)

  Door op verzenden te klikken, ga ik er automatisch mee akkoord dat BilancioBudget B.V. mijn gegevens bewaart.  Mijn Online Kasboek

  Cliënten van bewindvoerder Michelle Janssen kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

  Log hier in