Rayon Nieuwegein

Bewindvoerder Vanessa Koelé


Als u uw vaste lasten niet meer zelfstandig kunt betalen of er zelfs schulden zijn ontstaan kan dit vaak tot een onaangenaam gevoel van onrust leiden.

Geldzorgen kunnen echt iedereen overkomen, een werknemer met loonbeslag, een ondernemer die een dip heeft in zijn inkomsten, gezinnen die door ontslag, ziekte of echtscheiding terugvallen in hun inkomsten. Het is niets om voor te schamen. Beschermingsbewind of  budgetbeheer is hierbij een goede stap om uw geldzaken weer op de rails te krijgen, waardoor u weer rust en stabiliteit kunt ervaren. Hierbij help ik u graag als bewindvoerder / budgetbeheerder. Mijn professionaliteit en betrouwbaarheid komen vanuit mijn jarenlange ervaring als accountant. Maar mijn vriendelijkheid, eerlijkheid en transparantie zorgen voor een fijn contact met u.

Overweegt u beschermingsbewind of budgetbeheer voor uzelf of voor iemand anders aan te vragen, neemt u dan alstublieft contact met mij op. Ik kom dan graag bij u op huisbezoek voor een oriënterend gesprek waarbij u vrijblijvend meer informatie kunt krijgen.

Neem contact met mij op

Naam *

Bedrijf / Instantie

Woonplaats

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Waarmee kunnen we u helpen?

Stuur een bestand mee (max 5MB)

Door op verzenden te klikken, ga ik er automatisch mee akkoord dat BilancioBudget B.V. mijn gegevens bewaart.Mijn Online Kasboek

Cliënten van bewindvoerder Vanessa Koelé kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

Log hier in