Aanmeldprocedure

Wilt u graag bewindvoerder worden bij BilancioBudget, dan kunt u zich aanmelden als bewindvoerder. Heeft u dit gedaan, dan begint onze tocht met een kennismaking. Want natuurlijk willen we graag weten wie u bent en hoe u over bepaalde zaken denkt. Wij kijken in dit stadium voornamelijk naar het profiel van onze ideale bewindvoerder en of u hieraan voldoet. We bekijken ook of u bij ons ‘total business concept’ past.
Voor u is deze kennismaking het moment om af te tasten of onze formule bij u past.

Fase 1: voorovereenkomst

Als we beide de intentie hebben om samen te werken, dan volgt de fase waarin de voorovereenkomst centraal staat. In deze fase gaat u de Praktijkopleiding Bewindvoering volgen van Bewind Servicedesk. U maakt in deze fase dus kennis met het vak van bewindvoering. U krijgt het handboek ter inzage en samen bekijken we uw ondernemingsplan. Ook heeft u direct een optie op het door u gekozen rayon.

Fase 2: franchiseovereenkomst

Fase 1 is ten einde als u de opleiding met succes heeft afgerond. Bent u nog steeds enthousiast en zien wij de samenwerking ook nog steeds zitten, dan is dit het moment om de franchiseovereenkomst te tekenen. Dit is de start van onze samenwerking! Hierna gaat u aan het werk als bewindvoerder en budgetbeheerder in de regio van uw eigen keuze. Daar kunt u zich inzetten voor mensen die hulp of advies nodig hebben bij (dreigende) financiële problemen. Dit alles doet u als franchisenemer onder het merk BilancioBudget. Als franchiseorganisatie bieden wij meerdere voordelen, zoals continuïteit voor de lange termijn, gemak, kwaliteit, partnerschap en een uniforme werkwijze.
We heten u van harte welkom in het team!

Heeft dit uw interesse gewekt?

En wilt u vrijblijvend onze uitgebreide brochure voor franchisenemers ontvangen?

Contact opnemen

Zoekt u een bewindvoerder of budgetbeheerder? Of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.