Over BilancioBudget als franchisegever

BilancioBudget is een snelgroeiende franchiseorganisatie in Nederland en gespecialiseerd in bewindvoering en budgetbeheer. We zetten ons in voor mensen die hulp of advies nodig hebben bij (dreigende) financiële problemen. We zijn doorlopend op zoek naar franchisenemers die achter onze formule en missie staan. 

Als franchisenemer bent u zelfstandig ondernemer onder de paraplu van BilancioBudget. Door samen te werken, ontstaat er een krachtige werking, waardoor meer mensen geholpen kunnen worden. En dat willen we!

Budgetbeheer en beschermingsbewind
Als bewindvoerder bij onze franchiseorganisatie heeft u uw eigen cliënten voor budgetbeheer of beschermingsbewind.
Budgetbeheer is bedoeld voor mensen die ondersteuning zoeken bij het beheren van hun financiën. Soms wordt dit ingezet als aanvulling bij schuldbemiddeling door een externe instantie, en soms wordt dit uitgevoerd in opdracht van de gemeente.
Bewindvoering of beschermingsbewind is bedoeld voor mensen die door hun lichamelijke of psychische situatie tijdelijk of blijvend niet in staat zijn om hun financiële belangen te behartigen. In Nederland is beschermingsbewind – ook wel onderbewindstelling genoemd – geregeld in titel 19 van Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek (art. 431 e.v.). Deze regeling bestaat sinds 1982. Daarnaast is het sinds 1 januari 2014 ook voor mensen met schulden mogelijk om bewindvoering aan te vragen. Het is vooral bedoeld als bescherming tegen anderen die misbruik van de situatie kunnen maken.

BilancioBudget streeft ernaar om te werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Onze franchisenemers zijn daarom allemaal gediplomeerde bewindvoerders. Ook is onze organisatie aangesloten bij de Branchevereniging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (bpbi).

Heeft dit uw interesse gewekt?

En wilt u vrijblijvend onze uitgebreide brochure voor franchisenemers ontvangen?

 

Aanmeldprocedure

De aanmeldprocedure begint met een kennismaking. We willen graag weten wie u bent en hoe u over bepaalde zaken denkt.
Wij kijken in deze eerste fase voornamelijk naar het profiel van onze ideale bewindvoerder en ons ‘total business concept’, en of u hierin past. En natuurlijk kunt u tijdens de kennismaking aftasten of onze formule bij u past.

Lees meer

 

Contact opnemen

Zoekt u een bewindvoerder of budgetbeheerder? Of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.