Voor zorgverleners

Als hulpverlener, zorginstelling, kliniek of maatschappelijk werker biedt u professionele hulp aan mensen bij het oplossen of omgaan met problemen in hun dagelijkse leven. Soms heeft u cliënten in de praktijk die moeite hebben met het regelen van hun eigen financiële zaken, wat onderdeel van de hulpvraag kan zijn.

Daarom biedt BilancioBudget een aantal mogelijkheden die bij kunnen dragen aan uw hulpverlening en voorkomen dat zorgen over financiële problemen het herstel belemmeren van uw cliënt.

Samen streven naar resultaat

BilancioBudget ontzorgt uw cliënt op financieel gebied door:

 • het aanbieden van budgetbeheer (of PGB-beheer) wat bedoeld is voor mensen die ondersteuning zoeken bij het beheren van hun financiën. Het wordt ook ingezet als aanvulling bij schuldbemiddeling.
 • Cliënten met een medische of psychosociale grond financieel te beschermen door een bewindvoerder aan te stellen, ook wel beschermingsbewind genoemd. De bewindvoerder verzorgt dan een aantal taken die betrekking hebben op het behartigen van de financiële belangen van de cliënt.

 

Wilt u meer weten of een cliënt aanmelden?

Onze mensen maken graag met uw organisatie kennis, ook al is er momenteel nog geen sprake van een cliënt die mogelijk behoefte heeft aan onze hulp. We leggen u graag meer uit over wat wij doen en hoe wij werken.

Samen streven we naar een betere toekomst voor de cliënt. U verleent de zorg, wij regelen de financiën!

  Naam *

  Bedrijf / Instantie

  Woonplaats

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Mailen naar *

  Waarmee kunnen we u helpen?

  Stuur een bestand mee (max 5MB)

  Door op verzenden te klikken, ga ik er automatisch mee akkoord dat BilancioBudget B.V. mijn gegevens bewaart.


  Back to Top