Uw voordelen als franchisenemer

Bent u benieuwd hoe het is om als bewindvoerder of budgetbeheerder op franchisebasis te werken? Het is duidelijk dat franchisenemer zijn bij BilancioBudget veel voordelen heeft, vergeleken met het volledige zelfstandig ondernemerschap. Zo bieden wij continuïteit voor de lange termijn, gemak, kwaliteit, partnerschap en een uniforme werkwijze.

Continuïteit

We richten ons op de lange termijn. Al onze keuzes beschermen daarom het voortbestaan van BilancioBudget zodat we garanties naar de toekomst kunnen afgeven.

Gemak

We ondersteunen onze franchisenemers bij hun activiteiten. Ook proberen we hun werkzaamheden te vergemakkelijken. Zo kunnen alle belanghebbenden zich concentreren op dat waar ze goed in zijn.

Kwaliteit

Elke vestiging van BilancioBudget wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijk auditbureau. Zo kunnen wij garanderen dat de kwaliteit van ons werk van hoog niveau is en blijft. BilancioBudget is mede daardoor een sterk merk, dat deuren voor u opent.

Werkwijze

Elke vestiging van BilancioBudget werkt op dezelfde wijze. U hoeft daardoor niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Ook is het een voordeel dat bij (acute) afwezigheid, er direct vervanging geregeld kan worden.

Partnerschap

We zijn overtuigd van het belang van goede ambassadeurs, die BilancioBudget vertegenwoordigen op een manier die recht doet aan ons merk. De ontwikkeling van ieders kennis en vaardigheden staan garant voor maximale betrokkenheid bij en efficiëntie voor de onderneming. Dit heeft een positief effect op de uitstraling van BilancioBudget als merk.

Heeft dit uw interesse gewekt?

En wilt u vrijblijvend onze uitgebreide brochure voor franchisenemers ontvangen?

 

Aanmeldprocedure

De aanmeldprocedure begint met een kennismaking. We willen graag weten wie u bent en hoe u over bepaalde zaken denkt.
Wij kijken in deze eerste fase voornamelijk naar het profiel van onze ideale bewindvoerder en ons ‘total business concept’, en of u hierin past. En natuurlijk kunt u tijdens de kennismaking aftasten of onze formule bij u past.

Lees meer

 

Contact opnemen

Zoekt u een bewindvoerder of budgetbeheerder? Of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.