BilancioBudget

Het creëren van (financiële) balans door het uitoefenen van goed rentmeesterschap

Over ons

BilancioBudget is een franchiseorganisatie die bestaat uit bewindvoerders en budgetbeheerders. We werken landelijk en kunnen hierdoor mensen in heel Nederland helpen met onafhankelijke financiële hulpverlening. Voor ons is het erg belangrijk dat wij de financiële balans voor onze cliënten weer terugvinden. Dit doen we door iets wat wij ‘goed rentmeesterschap’ noemen: wij voeren het financiële beheer over het geld van iemand anders en dat doen we professioneel en met respect.

Dit blijkt bijvoorbeeld door de samenwerking tussen u als cliënt en ons. En ook door de vertrouwelijke band die we met u opbouwen. We luisteren onbevooroordeeld naar uw verhaal en persoonlijke situatie. En we gaan hier natuurlijk respectvol mee om. Wij gebruiken zowel onze vakkennis als mensenkennis om u op heldere wijze te vertellen over uw financiële situatie. Daarnaast helpen wij u om zelf weer grip te krijgen op uw financiën.
Zowel onze budgetbeheerders als bewindvoerders werken verspreid door het land. Omdat ze ook in uw regio wonen, kennen zij de weg in uw omgeving als geen ander.

Al onze mensen hebben een specialistische opleiding in bewindvoering gevolgd. Dat maakt dat de kwaliteit van onze dienstverlening van hoog niveau is. Ook zijn alle vestigingen aangesloten bij de branchevereniging voor bewindvoerders. Hierdoor bent u bij BilancioBudget niet alleen verzekerd van een persoonlijke en respectvolle, maar ook van betrouwbare behandeling.
Onze aanpak is uniek omdat elk persoon en elk traject ook uniek is.

Tijdlijn

4 augustus 2010

Oprichting BilancioBudget

Over BilancioBudget

Mei 2013

Lancering boek en uitzending RTL Bedrijf In Beeld

Uw voordelen

2014

Start rayon Utrecht, Tilburg, Roermond, Den Haag, Breda

2015

Start rayon Alkmaar, Gooi & Vecht, Leiden, Nijmegen

2016

Start rayon Amsterdam Noord Oost, Amsterdam Zuid Oost, Apeldoorn, Dordrecht

2017

Start rayon Enschede, Rotterdam, West Brabant, Zaanstreek, Zeeland

Augustus 2017

7-jarig bestaan en opening nieuw kantoor

2018

Start rayon Assen, Emmen, Lelystad

Mei 2019

Uitzending RTL de Barometer

2019

Start rayon Arnhem Oost, Arnhem West, Den Bosch, Gouda, Heuvelrug, Midden Limburg, Noord Limburg, Zwolle

November 2019

 Uitzending RTL Next Level

2020

Start rayon Amersfoort, Helmond, Hoogvliet-Rotterdam, Leiderdorp, Middelburg, Nieuwegein, Westland

Over de oprichtster

Meer dan tien jaar geleden richtte Erika Morren BilancioBudget op. Ze noemt zichzelf ervaringsdeskundige, omdat ze vroeger met haar toenmalige partner zelf met schulden te maken had. Soms kom je in situaties of omstandigheden terecht in het leven waar je niet voor hebt gekozen. Je hebt ermee te dealen en moet het oplossen.
Erika herinnert zich nog goed hoe snel ze in die tijd niet serieus werd genomen. En ze herinnert zich nog hoe zwaar het was: ‘Ik weet hoe het is om met een paar tientjes in de maand rond te moeten komen. We leefden in armoede en we waren afhankelijk van allerlei voorzieningen’. Maar dat moest je wel zelf allemaal weten en regelen, want er is niemand die je daarvan op de hoogte brengt.
In het eerste jaar dat ze schuldhulpverlening kreeg, bedacht ze een creatieve manier om haar schulden te saneren en tegelijkertijd haar eigen bedrijf op te richten. ‘Ik was daardoor in een klap schuldenvrij! Ik heb veel geleerd van die periode uit mijn leven en nu kan ik mijn ervaring inzetten om anderen te helpen,’ vertelt ze enthousiast.

Haar missie om anderen te helpen, vormde begin 2010 het begin van bewindvoerderskantoor BilancioBudget. Ook schreef ze het boek Schuldenvrij leven. Hierin vertelt ze over de CREDIT-methode: Crisis, Redding, Evenwicht, Draagkracht, Inventarisatie en Toepassen. Ieder woord staat voor een stap in het proces naar een schuldenvrij leven.

Ons interne team

Erika Morren

Oprichtster – Formuledirecteur

Michael Kramps

Algemeen Directeur

Ludmila Gnevsjewa

Office Manager (BilancioBudget)

Trudy van Sligtenhorst

Kwaliteitsmedewerker (BilancioBudget)

Ewald Timmerije

Administratiemedewerker en Backoffice Medewerker (BilancioBudget)

Twan van Ierland

Uitvoerend Bewindvoerder (BilancioBudget)

Ook bewindvoerder worden?

Onze franchiseorganisatie groeit razendsnel! Wilt u zich ook inzetten voor mensen die hulp of advies nodig hebben bij (dreigende) financiële problemen?