Rayon Alkmaar

Peter Veenboer

Allerlei oorzaken kunnen leiden tot financiële problemen en vaak zijn er dan oplopende schulden. BilancioBudget Rayon Alkmaar beschermt in deze situaties, als bewindvoerder, het vermogen van haar cliënten en regelt de geldzaken. Ons kantoor beschikt over veel ervaring met financiële (schulden)problematiek en heeft de juridische kennis die nodig is voor deze rol. Zo wordt op respectvolle manier bescherming geboden wanneer u (tijdelijk) in een kwetsbare situatie zit. Stabiliteit is ons gezamenlijk einddoel.

Onder deskundige en waar nodig strakke regie zijn financiële (schulden)problemen over het algemeen goed oplosbaar. Onze aanpak is naast respectvol, ook pragmatisch, no-nonsense en resultaatgericht.

Samen met u zorgen wij voor controle over uw geldzaken. Wij zoeken naar oplossingen die haalbaar, rechtvaardig en duurzaam zijn. Hierbij gaan wij namens u in gesprek met instanties en schuldeisers. Financiële rust en zekerheid zijn immers alleen mogelijk als afspraken kunnen worden gemaakt en nagekomen.

BilancioBudget Rayon Alkmaar neemt uw probleem serieus. Zodra uw situatie stabiel en onder controle is, is onze missie geslaagd.

Neem contact met mij op

Mijn Online Kasboek

Cliënten van bewindvoerder Peter Veenboer kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

Rayon Alkmaar

Bewindvoerder

Peter Veenboer
Peter Veenboer

Telefonisch spreekuur cliënten

Maandag

10.00 tot 12.00 uur

Dinsdag

10.00 tot 12.00 uur

Woensdag

10.00 tot 12.00 uur

Donderdag

10.00 tot 12.00 uur

Vrijdag

-

BilancioBudget rayon Alkmaar
T.a.v. Peter Veenboer
Postbus 92
3780 BB Voorthuizen

Social media