Rayon Den Bosch

John Smulders

Al maanden beheerst Covd-19 het nieuws. We horen vaak dat door de maatregelen de economie kapot gaat. Hierdoor maken steeds meer Nederlanders zich zorgen over hun financiële situatie en over hun toekomst.

Mensen komen iedere maand geld te kort waardoor er schulden ontstaan. En iedereen weet, als er schulden ontstaan dan staan vroeger of later de incassobureaus en deurwaarders voor de deur.

Helaas zijn veel mensen niet opgewassen tegen de werkwijze van incassobureaus en deurwaarders. Gevolg is dat er geen goede oplossing komt en de schulden alleen maar oplopen. Met als gevolg een uitzichtloze financiële toekomst.

Ik kan deze mensen helpen in hun strijd tegen incassobureaus en deurwaarders.

Als bewindvoerder beheer en bescherm ik het vermogen van cliënten. Omdat ik als jurist goed op de hoogte ben van alle wetten en regels in Nederland ben ik in staat om de belangen van cliënten goed te behartigen. Namens cliënten ga ik in gesprek met de gemeente, schuldeisers en met deurwaarders. Het lukt vaak snel om balans te brengen in de financiële situatie, zodat de cliënt zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Ik ben werkzaam in de volgende gemeentes: Bernheze, Boxtel, Den Bosch, Haaren , Heusden, Sint-Michielsgestel en Vught.

Bent u, of kent u, iemand die zich zorgen maakt over zijn of haar financiële situatie, dat hoeft niet. Vul onderstaand formulier in, dan neem ik snel contact met u op.

Mr. J. (John) Smulders

Neem contact met mij op

Mijn Online Kasboek

Cliënten van bewindvoerder John Smulders kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

Rayon Den Bosch

Bewindvoerder

John Smulders
John Smulders

Telefonisch spreekuur cliënten

Maandag

10.00 tot 12.00 uur

Dinsdag

10.00 tot 12.00 uur

Woensdag

10.00 tot 12.00 uur

Donderdag

10.00 tot 12.00 uur

Vrijdag

-

BilancioBudget rayon Den Bosch
T.a.v. John Smulders
Postbus 92
3780 BB Voorthuizen

Instanties 073 2032 002

Cliënten   073 2032 003

Social media