Rayon Leiderdorp

Maria van der Schalie

Ken je dat onbehagelijke gevoel, zo pakkend verwoord door Loesje: Aan het eind van mijn geld, hou ik een stukje maand over. Als jou dit vaak overkomt en je trekt niet tijdig aan de bel, kan dit leiden tot financiële problemen. Maar ook als je al in de financiële problemen zit, is de oplossing makkelijker dan je denkt: schakel een bewindvoerder in!

Financiële problemen kunnen iedereen overkomen; ouderen, jongeren, hoog- en laagopgeleiden. Je hoeft je hier zeker niet voor te schamen. De bewindvoerder brengt stabiliteit in je geldzaken en daarmee een stukje rust in je hoofd. Hij/zij kijkt samen met je naar je inkomsten en uitgaven en brengt deze weer in balans, maakt afspraken met schuldeisers, zoekt subsidiemogelijkheden voor je uit en maakt je bewust van je financiële keuzes.

Je geldzaken uit handen geven is geen gemakkelijke keuze. De relatie tussen bewindvoerder en client dient daarom gebaseerd te zijn op wederzijds vertrouwen en respect. Goede communicatie en openheid van zaken vind ik essentieel.

Wat kun je van mij verwachten als je mij inschakelt als je bewindvoerder? Een betrokken en eerlijk persoon die samen met jou orde schept in je geldzaken met als doel het creëren van financiële rust en zelfredzaamheid. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek waarin ik je precies uitleg wat bewindvoering is en wat het voor jou kan betekenen.

Neem contact met mij op

Mijn Online Kasboek

Cliënten van bewindvoerder Maria van der Schalie kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

Rayon Leiderdorp

Bewindvoerder

Maria van der Schalie
Maria van der Schalie

Telefonisch spreekuur cliënten

Maandag

09.30 tot 11:30 uur

Dinsdag

09.30 tot 11:30 uur

Woensdag

09.30 tot 11:30 uur

Donderdag

09.30 tot 11:30 uur

Vrijdag

-

BilancioBudget rayon Leiderdorp
T.a.v. Maria van der Schalie
Postbus 92
3780 BB Voorthuizen

Bezoekadres:
Frambozenweg 1
2321 KA Leiden

Cliënten: 06 86 81 73 78
Instanties: 071 200 40 60

Social media