Rayon Zaanstreek-Waterland

Aise de Vries

Het beheren van geld van een ander is een grote verantwoordelijkheid en vooral een zaak van vertrouwen en wederzijds respect. En daar sta ik voor als bewindvoerder. Door mijn betrouwbare uitstraling en deskundigheid ervaart men mij als een no-nonsense type en iemand die afspraken nakomt.

Wilt u vrijblijvend kennismaken en hulp op maat?

Op doordeweekse dagen ben ik telefonisch te bereiken van 09:00 tot 17:00. Buiten deze tijden ben ik via de email te benaderen. Of vul het onderstaande contactformulier in. U mag in alle gevallen binnen 24 uur reactie verwachten.

Over mij

Ik loop hard. Niet alleen over paden en lanen, maar ook voor mijn cliënten. Daarnaast begrijp ik heel goed dat geldzorgen leiden tot stress en dat deze stress vervolgens leidt tot andere problemen. Wat is het dan prettig te weten dat een expert in bewindvoering naast je staat om zorgen weg te nemen. Wat voor bewindvoerder ben ik?

  • Een bewindvoerder die ook buiten vaste spreekuren bereikbaar is.
  • Een bewindvoerder die respect heeft voor de situatie waarin je verkeert.
  • Een bewindvoerder die de tijd voor je neemt.

Mijn achtergrond

In het verleden heb ik als financieel expert gewerkt bij grote bankinstellingen. Hier heb ik jarenlang relaties geadviseerd over hypotheken, pensioenen, sparen en beleggen. Ik haal nu voldoening uit mijn werk als beschermingsbewindvoerder. Met name voor mensen met dementie, verslaafden, mensen met een verstandelijke beperking, psychiatrische patiënten of mensen met problematische schulden. Kortom, de medemens die (tijdelijk) niet in staat is de eigen financiële zaken te regelen.

De kernwaarden die voor mij van belang zijn:

  • wederzijds respect;
  • discreet;
  • deskundig;
  • afspraak=afspraak;

Vanuit deze gedachte zal ik er voor zorgen dat u (of uw cliënt) rust vindt en weer financieel in balans komt. Heeft u liever dat ik u bel? Vul dan gerust het contactformulier in en ik zal binnen 24 uur contact met u opnemen.

Neem contact met mij op

Mijn Online Kasboek

Cliënten van bewindvoerder Aise de Vries kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

Rayon Zaanstreek-Waterland

Bewindvoerder

Aise de Vries
Aise de Vries

Telefonisch spreekuur cliënten

Maandag

09.00 tot 17.00 uur

Dinsdag

09.00 tot 17.00 uur

Woensdag

09.00 tot 17.00 uur

Donderdag

09.00 tot 17.00 uur

Vrijdag

09.00 tot 17.00 uur

BilancioBudget rayon Zaanstreek
T.a.v. Aise de Vries
Postbus 92
3780 BB Voorthuizen

Social media