Rayon Rijnmond

Bewindvoerder Linda Mudde


Ik ben Linda Mudde, werkend als uitvoerend bewindvoerder bij BilancioBudget, een van de grootste organisaties voor bewindvoering in Nederland. Samen met Stephanie Cruz Calvo (assistent-bewindvoerder) ben ik verantwoordelijk voor rayon Rijnmond.

Ondersteund door o.a. de backoffice en de werkprocessen van BilancioBudget kan ik binnen de kortste tijd op efficiënte wijze balans brengen in de financiële situatie van cliënten die bijna altijd door verkwisting en/of problematische schulden in de problemen zijn geraakt, waarna op verzoek het vermogen door de Rechtbank onder bewind wordt gesteld.

Ook voor mensen die om andere redenen hun eigen financiën niet meer kunnen of willen laten regelen door vrienden of familie, kan op verzoek het vermogen door de Rechtbank onder bewind worden geplaatst.

De opdracht voor bewindvoering wordt dus gegeven door de Rechtbank en aan die instantie leg ik dan ook primair verantwoording af.

  Neem contact met mij op

  Naam *

  Bedrijf / Instantie

  Woonplaats

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waarmee kunnen we u helpen?

  Stuur een bestand mee (max 5MB)

  Door op verzenden te klikken, ga ik er automatisch mee akkoord dat BilancioBudget B.V. mijn gegevens bewaart.  Mijn Online Kasboek

  Cliënten van bewindvoerder Linda Mudde kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

  Log hier in