Rayon Oss-Boxmeer

Amanda Roelofs

Heeft u het gevoel geen controle meer te hebben over uw financiën? Of kent u iemand die zijn financiële zaken niet meer op orde kan krijgen?  

Dan is bewindvoering of budgetbeheer een goede oplossing.

Elke situatie vraagt om een persoonlijke aanpak, omdat elke situatie uniek is. Tijdens een kennismakingsgesprek luister ik naar uw verhaal en kijken we samen naar een passende oplossing voor uw financiële zorgen.

Het uit handen geven van uw financiën kan heel ingrijpend zijn. Uw financiële situatie bepaalt voor een groot deel ook uw leven. Samen gaan we aan de slag om zo snel mogelijk een stabiele financiële situatie te creëren. Ik bied u de helpende hand op weg naar financiële rust. We doen dit samen, dus u staat er niet alleen voor! Zo krijgt u rust en ruimte voor andere aspecten van het dagelijks leven.

Bewindvoering en budgetbeheer is alleen mogelijk indien er sprake is van wederzijds vertrouwen, respect en inzet. Deze waardes vormen voor mij een belangrijke basis om mijn taak als bewindvoerder / budgetbeheerder goed uit te kunnen voeren.

Op zoek naar iemand die staat voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en sterk is in maatwerk neem dan contact met mij op en ontzorg uzelf.

Ik ben werkzaam in de volgende gemeentes: Oss, Landerd, Grave, Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis, Boekel, Mill en Sint Hubert, Uden en Meijerijstad.

Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met mij op

Mijn Online Kasboek

Cliënten van bewindvoerder Amanda Roelofs kunnen hier inloggen om hun online kasboek te bekijken.

Rayon Oss-Boxmeer

Bewindvoerder

Amanda Roelofs
Amanda Roelofs

Telefonisch spreekuur cliënten

Maandag

10.00 tot 12.00 uur

Dinsdag

10.00 tot 12.00 uur

Woensdag

10.00 tot 12.00 uur

Donderdag

10.00 tot 12.00 uur

Vrijdag

-

BilancioBudget rayon Oss-Boxmeer
T.a.v. Amanda Roelofs
Postbus 92
3780 BB Voorthuizen

Social media